Categories
Om mig

Om mig

Joel Bladh har med sin blogg, sina föreläsningar och boken Bygg en förmögenhet – fixa familjens ekonomi inspirerat tusentals människor att ”preppa” ekonomiskt inför framtiden. I den boken myntade Joel uttrycket ”familjonär”, nu är det dags att vi också blir ”miljönärer”.

Foto. Sören Vilks
Foto: Sören Vilks.

Jag lever småbarnslivet som förälder till mina tre barn, 3, 7 och 9 år gamla.

Min fru och jag firar 10-årig bröllopsdag i vinter. När vi inte lever vardagen i Aspudden åker vi antingen söderut till sommarstället i Skåne eller norröver till min hemort i Dalarna.

Naturen har alltid legat mig varmt om hjärtat, Sverige har en fantastisk “palett” av natur och det är en ynnest att kunna njuta av den på så vitt skilda platser i vårt avlånga land.

Jag är också pappa till boken “Bygg en förmögenhet – Fixa familjens ekonomi” som handlar om hur du kan få en bättre ekonomi när familjen växer. Denna bok har också en egen webbplats. Kolla in den här!

Sist men inte minst är jag egenföretagare och teknisk konsult inom vatten-området (hur ska vattnet ledas till kranen, hur ska det smutsiga tas om hand och hur ska det vatten som regnar ner på våra hårdgjorda ytor i städerna tas omhand? – typ det :)).

Foto: Sören Vilks.

Söker du fler pressbilder på mig och boken? Då hittar du dessa här (länk öppnas i nytt fönster).